Категории

Блендери

Електрически кани

Кафемашини

Скари и грилове

Тенджери

Тостери

Фритюрници

Ютии

Продукти / услуги

Кафе машина - модел 08

Кафе машина за ЕКСПРЕСО

90.00 лв.

Огледален тостер - модел 23

Огледален тостер - модел 23

35.00 лв.

Парна Ютия – модел 10

Парна Ютия 2200W

45.00 лв.

Парна Ютия – модел 11

Парна Ютия 2200W

50.00 лв.

Професионален Фритюрник – модел 13

Професионален Фритюрник - Неръждаема стомана

85.00 лв.

Семеен грил – модел 20

Семеен грил – модел 20

75.00 лв.