Категории

Мотофрези

Преси

Резервни части - мотофрези

Резервни части - трактори

Трактори

Информация

КАРЛОВСКИ ТРАКТОРЕН ЗАВОД АД гр. Карлово е 100% частно дружество за производство на земеделска техника. Фирмата е единственият производител на трактори в България.

КАРЛОВСКИ ТРАКТОРЕН ЗАВОД АД има над 60 годишен опит в областта на машиностроенето, военното производство и селскостопанското машиностроене, като за периода от 1961 г. досега са произведени над 130 000 верижни и колесни трактори. Днес в българското земеделие 25% от работещите трактори са с марка „ БОЛГАР”.

10 км от гр.Карлово в с.Ведраре, в центъра на Розовата долина.

КАРЛОВСКИ ТРАКТОРЕН ЗАВОД АД произвежда колесни трактори БОЛГАР ТК 80, ТК 82 и модификации с мощност 80 к.с и теглителен клас1,4 тона, което позвлява агрегатирането на голям брой (над 200) прикачни и навесни машини: плугове, брани,култиватори, сеялки, пръскачки , ремаркета , лозарски машини и др.

Тракторите БОЛГАР имат широко приложение във всички области на селското стопанство- зърнопроизводство и окопни култури, овощни и зеленчукови градини , лозя, животновъдни ферми и др.

На базата на трактори ТК 80 и ТК 82 се изработват и машини закомунално-битовия сектор:

Булдозерна дъска за почистване на сняг, пръст и др.

Челен товарач и багерна кофа

Хидравлична платформа

Стрелови хидравличен кран за обработка на дървени трупи

Лебедка с щит за извличане на дървесина

КАРЛОВСКИ ТРАКТОРЕН ЗАВОД АД е лидер на пазара на малогабаритна земеделска техника – Мотоблок “Болгар” МБ-6 с фрезов ротор е доказал висока ефективност при механизирана предсеитбена обработка на почвата и междуредова обработка на окопни култури за малки площи .

С помощта на допълнителни принадлежности и инвентар може да извършва оране, браздене, транспортиране на товари, изпомпване на вода и др.