Категории

Алергични заболявания

Болести на периферната нервна система

Дегенеративни заболявания

Централна нервна система

Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат

Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат

Без цена

Лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат -дископатии, радикулити, плексити,полиневропатии,травми, следоперативно възстановяване, артрози.

 Използвам постиженията на съвременната традиционна медицина съвместно с методите на алтернативната медицина за по-ефективно лечение на пациентите.

 

Мануална терапия, японски масаж Саионджи, терапия Боуен, техника за емоционална свобода(ТЕС), лечение с биоенергия, неврологични прегледи, диетолечение, лечение с хранителни добавки и дихателни техники, съставяне на двигателни програми.

Активиране на биоенергиините центрове на организма-чакрите, за повишаване на жизнеността, издържливостта, енергията и събуждане на способностите за самолечение и лечение-под формата на курсове-групови и индивидуални.

Приемът става след предварително записване на моб. телефон: 0886953794-на Глобул или на служебен тел:02/884 82 09    на нечетни дати-сутрин, а на четни- след обяд. на адрес: гр. София ж.к. "Младост 1 бл.64 вход А,ет.1 ап.3        e-mail:valkov.g.a@abv.bg